Laborator

Dentar

Laborator

Dentar

Në laboratorin tonë Dentar prodhohet duke ju përshtatur pacientit një shumëllojshmëri produktesh për të ofruar dhe ndihmuar në kujdesin dhe shëndetin oral. Dentistët tanë të licensuar ofrojnë produkte si kurora, ura , proteza dhe produkte të tjera dentare. Teknikët e laboratorit ndjekin me kujdes udhëzimet e dentistit të klinikës sonë kur prodhojnë këto produkte, që përfshijnë material protetike si proteza dhe implante, dhe pajisje terapeutike si psh mjete ortodontike (tela).

Teknologjia e Avancuar

I gjithë laboratori është i pajisur me pajisje të teknologjisë së lartë të cilat mirëmbahen rregullisht. Gjithashtu stafi ynë është i trajnuar në mënyrë të rregullt për të mbajtur standarte të larta. 

Sukses i Garantuar

Të gjitha produktet që ne ofrojmë janë të krijuara për të patur një jetgjatësi shumë të lartë. Tek ne do të gjeni zgjidhje për cdo problem dentar.

Staf i Kualifikuar

Stafi ynë i kualifikuar dhe i certifikuar sipas të gjitha standarteve do të jetë i gatshëm në cdo moment t’ju vi në ndihmë me cdo problem dentar që ju do të keni. Mos hezitoni të na vizitoni.